Diensten

U dient marketing cookies te accepteren alvorens deze video te kunnen zien.

Advies

Wanneer uw organisatie een besluit heeft genomen om de huisvesting te verduurzamen en te moeten voldoen aan allerlei eisen die gesteld worden, dan is het belangrijk in kaart te brengen waar het precies impact op gaat hebben. Waar hebben we het precies over en wat willen we nu eigenlijk bereiken? Een goede start met de juiste stakeholders aan tafel is essentieel. Hoe u dat het beste aan kunt pakken en welke vervolgstappen daarbij horen, daar kan ik de adviserende rol in vervullen. Enkele inventarisatie sessies met verschillende stakeholders is voldoende om samen de juiste vervolgstappen te bepalen. Bent u nieuwsgierig geworden? Graag geef ik een presentatie waarin ik vertel waaraan u zoal kunt denken.

Projectmanagement

Wanneer een organisatie haar vraagstuk al helder heeft en graag wil overgaan tot implementatie, dan ben ik voor u de juiste partner. Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw of verbouw, ik weet hoe deze projecten aangevlogen moeten worden. Hierbij leid ik het project van initiatie tot en met implementatie en ingebruikname. Daarbij zorg ik voor een project dat gedragen wordt binnen uw organisatie en binnen de gestelde randvoorwaarden (tijd, geld, kwaliteit) gerealiseerd wordt.

Bent u benieuwd:

  • Welke stappen er genomen dienen te worden?
  • Wat u kunt verwachten?
  • Wanneer er weerstand wordt verwacht?

Ik geef graag een presentatie over de manier waarop ik mijn projecten aanvlieg en hoe ik dit succesvol tot een einde weet te brengen. Neem hiervoor gerust contact met me op.